Κατάστημα

Νέο τριπλό φίλτρο νερού OLYMPUS GIGA κάτω πάγκου (Αντιμικροβιακό)

για χλώριο – φυτοφάρμακα – βαριά μέταλλα κλπ. + άλατα (σκληρό νερό) + νιτρικά

Δυνατότητα επιλογής: 0.5 – 0.3 – 0.2 και 0.1 micron

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MICRON: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ 0.5micron. Στην επιλογή σας για φύσιγγες 0.3 , 0.2 , 0.1 micron, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όσο μικρότεροι σε micron είναι οι πόροι, τόσο πιο μικρή είναι η ροή των φίλτρων.

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CENTER PLUS SA

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ, ΔΙΑΡΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

294.00334.00

Clear
  • Product ID:
  • 75719

*Το ανταλλακτικό φίλτρο διαρκεί 1 έτος ή 14000 λίτρα νερού (όποιο έρθει πρώτο).

ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ:
– 3 Πιστοποιημένα Ευρωπαϊκά Χημικά Εργαστήρια
– το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για κατακράτηση βακτηρίων (2010)
– το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου
Αθηνών για την εξόντωση των μικροβίων εντός της συσκευής

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ:
– Κεραμικά υλικά και Ενεργό άνθρακα
– Ανοξείδωτο Ατσάλι και τμήματα από Κράμα Αντιμικροβιακού Χαλκού
(CW606N και CW508L), καταχωρημένα στην Εθνική Υπηρεσία Προστασίας
Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:
Το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού OLYMPUS+ αποτελεί μια πατενταρισμένη από τη CENTER PLUS SA παγκόσμια καινοτομία, μιας και είναι το μοναδικό φίλτρο νερού στην κατηγορία του, που διαθέτει εσωτερικό Σύστημα Αντιμικροβιακής Προστασίας, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στους καταναλωτές, αφού έχει την δυνατότητα μέσα σε 2 ώρες να εξοντώνει αδιαλείπτως μέχρι και το 95% της μικροβιακής  χλωρίδας των παθογόνων μικροβίων που το κεραμικό φίλτρο με τους μικροπόρους κατακρατά και συγχρόνως σε μόνιμη βάση να απολυμαίνει εσωτερικά το θάλαμο της συσκευής (αυτοαπολύμανση).


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ
Το Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού OLYMPUS+ μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την CENTER PLUS SA. Η επιστημονική τεκμηρίωση του προϊόντος στην εξόντωση των μικροβίων εντός της συσκευής, έγινε από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου για 12 συνεχείς μήνες μελέτησε και τελικά ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ, την Αντιμικροβιακή δράση του Φίλτρου Νερού OLYMPUS+ σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ).


ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ο συνδυασμός και η μελετημένη διάταξη των αντιμικροβιακών τμημάτων της συσκευής, αποτελούν το επαναστατικό Σύστημα Αντιμικροβιακής Προστασίας του Φίλτρου Νερού OLYMPUS+, μιας και η συνεχής
απελευθέρωση των ιόντων χαλκού καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη και το DNA των μικροβίων στις επιφάνειες επαφής τους, τόσο στο θάλαμο της συσκευής, όσο και στην επιφάνεια του κεραμικού φίλτρου, λόγω του φαινομένου της στεφάνης (Hallo Phenomenon), που αποτελεί ιδιότητα του χαλκού, εξοντώνοντας μικρόβια και σε κάποια απόσταση από το χαλκό.

ΤΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΑ:
Το κεραμικό φίλτρο σε συνδυασμό με τον συμπαγή ενεργό άνθρακα που περιέχεται εσωτερικά του κεραμικού φίλτρου, κατακρατούν το χλώριο και σε ικανοποιητικό βαθμό (αν υπάρξουν στο νερό), φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες , ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο και άλλα βαρέα μέταλλα, ενώ αφήνει να πιούμε όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως: Μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία, κλπ.

ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΤΑΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ
Ο ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ
Το κεραμικό φίλτρο κατακρατά (εάν υπάρξουν στο νερό*) 100% παθογόνους μικροοργανισμούς όπως: E.Colli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλα,κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκους, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο και άλλα βακτήρια μεγέθους από 0.5 micron και πάνω, και στη συνέχεια το σύστημα του αντιμικροβιακού χαλκού, σε 2 ώρες τα εξουδετερώνει. Τα φίλτρα νερού  OLYMPUS+ τοποθετούνται σε 1 λεπτό σχεδόν σε όλες τις βρύσες πάνω στον πάγκο της κουζίνας, με δυνατότητα επιλογής φιλτραρισμένου – αφιλτράριστου νερού ή με μια μικρή εγκατάσταση, τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας με δικό τους βρυσάκι που βγαίνει πάνω στον νεροχύτη.

Οι διαστάσεις των συσκευών είναι:
OLYMPUS
+ πλάτος7,5cm x 31 cm ύψος και
OLYMPUS
+ GIGA πλάτος 8,5 cm x 30 cm ύψος.

Τέλος, για την πλήρη ασφάλεια των καταναλωτών, τα φίλτρα νερού
OLYMPUS
+ απευθύνονται σε νερά πόλης, που ελέγχονται από τις Δημοτικές
Αρχές και είναι τα φίλτρα νερού, που εξασφαλίζουν για πάντα, ΥΓΙΕΙΝΟ,
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ και ΟΛΥΜΠΙΟ ΝΕΡΟ.

* Τα νερά πόλης, είναι ασφαλή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων
επιμόλυνσης, από βλάβες δικτύου ή υποχλωρίωσης του νερού.

 

Οδηγίες Αναγέννησης Φύσιγγας Αλάτων και Νιτρικών

Βάρος 9.6 kg
Διαστάσεις 29 × 31 cm
Μέγεθος πόρων

0.1 micron, 0.2 micron, 0.3 micron, 0.5 micron