Κατάστημα

Φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης (R.O)

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ (εισαγωγής) Για ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΡΟ, ΝΙΤΡΙΚΑ, ΧΛΩΡΙΟ, ΓΛΥΦΑ ή ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ, ΒΑΡEΑ ΜΕΤΑΛΛΑ κ.λ.π Το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ, είναι μια αυτόνομη μονάδα φιλτραρίσματος και διύλισης του νερού, το οποίο επεξεργάζεται σχεδόν σταγόνα – σταγόνα το νερό. Το καθαρό νερό το αποθηκεύει στο δικό του ντεπόζιτο που συνοδεύει το σύστημα, το δε […]

250.00

Κωδικός προϊόντος: 01-108 Κατηγορία:
  • Product ID:
  • 75583

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ (εισαγωγής)

Για ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΡΟ, ΝΙΤΡΙΚΑ, ΧΛΩΡΙΟ, ΓΛΥΦΑ ή ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ, ΒΑΡEΑ ΜΕΤΑΛΛΑ κ.λ.π

Το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ, είναι μια αυτόνομη μονάδα φιλτραρίσματος και διύλισης του νερού, το οποίο επεξεργάζεται σχεδόν σταγόνα – σταγόνα το νερό.

Το καθαρό νερό το αποθηκεύει στο δικό του ντεπόζιτο που συνοδεύει το σύστημα, το δε προβληματικό νερό το απορρίπτει στην αποχέτευση του σπιτιού.

Η ποσότητα καθαρού νερού που παράγει σε ένα 24ωρο ανέρχεται (ανάλογα με την πίεση του δικτύου ύδρευσης) περίπου σε 150 έως 180 λίτρα.

Συγχρόνως είναι το φίλτρο νερού που κατακρατά το Χλώριο, τα Νιτρικά, τα Βρωμιούχα ιόντα, τα άλατα Ασβεστίου-Μαγνησίου, το Θειάφι, όλα τα Βαρέα Μέταλλα (μόλυβδο, σίδηρο, κ.λ.π). Είναι το σύστημα που δίνει λύση ακόμη και στα γλυφά και υφάλμυρα νερά, που συνήθως υπάρχουν σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά.

Το φίλτρο της φωτογραφίας είναι οικιακής χρήσης, έχει 4 στάδια καθαρισμού του νερού (4 φίλτρα) και στην περίπτωση που το νερό χρειάζεται εμπλουτισμό αλάτων μετά το φιλτράρισμα, μπορεί να τοποθετηθεί και 5ο φίλτρο.

Τοποθετείται κάτω από το πάγκο της κουζίνας, βγαίνει με δικό του βρυσάκι πάνω στο νεροχύτη και το καθαρό νερό αποθηκεύεται στο δικό του ντεπόζιτο το οποίο είναι συγχρόνως και πιεστικό.

 

 

 

Βάρος 11 kg
Διαστάσεις 70 × 82 × 40 cm
Προεπιλογή

Προεπιλογή